L’Assemblea va mostrar el seu suport a la gestió realitzada durant la temporada 2021-22, així com als pressupostos per a la nova temporada, després d’aprovar tots els punts de la reunió de socis i sòcies del Club Natació Granollers que va tenir lloc el passat dijous 29 de desembre. Una Assemblea General Ordinària que va comptar amb una participació de prop d’una setantena de socis i sòcies que van poder exercir el seu dret, tenint veu i vot, en aquest acte anual en què la Junta Directiva rendeix comptes.

La memòria social i esportiva es va aprovar amb tan sols 2 vots en contra. Una temporada en què es va poder desplegar amb la normalitat habitual el projecte esportiu i social de Club proposat.

L’Assemblea va aprovar, tanmateix, el resultat de l’exercici, amb només 8 vots en contra. Una temporada marcada per la recuperació postcovid, però d’incertesa econòmica agreujada per la crisi energètica i per les afectacions de les obres de les piscines 1 i 2, davant les quals es van prendre mesures de contenció de despeses generals, salarials i d’eficiència energètica, aconseguint tancar l’exercici amb un resultat positiu de 27.410,45€.

El pressupost 2022-23 també es va aprovar per majoria (17 vots en contra), tenint com a referència un increment moderat dels ingressos a causa del context econòmic i les afectacions de les piscines 1 i 2, i considerant l’aportació de l’administració pel reequilibri econòmic per increment de subministrament; i en la partida de despeses, la continuïtat del control de les mateixes en un context d’incertesa pel que fa a la crisi energètica, que tal com es va exposar es treballarà amb l’administració perquè l’impacte sigui el menor possible amb alternatives i solucions per a l’eliminació de la dependència del gas.

Durant la reunió també es  va ratificar en l’Assemblea el conveni regulador per a la gestió dels serveis esportius de la piscina municipal de Granollers; així com va quedar ratificat el Consell d’Honor, i es va anunciar que, per la no renovació del càrrec, en breu es nomenaria el nou Defensor del Soci, dos òrgans recollits pels Estatuts.