Iniciativa esportiva i solidària de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Vallès Oriental, que el proper 29 de setembre organitza la primera edició de la cursa ‘En Marxa Contra el Càncer’, amb un recorregut de 5km pel centre de la ciutat de Granollers, amb sortida a les 10:30h des de la plaça Lluís Perpinyà. I el Club Natació Granollers se suma a la causa, recolzant aquesta cursa a favor de la recerca oncològica així com de la promoció de la prevenció.

Amb la voluntat de donar suport i aconseguir la màxima participació i difusió, avui, dimarts 17 de setembre, l’AECC es troba al Club de 10h a 13h i de 17h a 19h per donar informació de la cursa i tramitar inscripcions. Unes inscripcions de 8 € per adults, que a banda d’estar col·laborant solidàriament, inclou samarreta tècnica, dorsal i bossa del corredor; i 5 € per nens i nenes fins a 13 anys, que inclou dorsal i bossa del corredor. Les inscripcions també es poden tramitar online.

A banda, el dia de la cursa, el CNG estarà present a la plaça de la Corona, punt d’arribada, amb una sessió de Zumba a les 11h i una altra de Ioga, a les 12h, just després del lliurament de premis. Unes sessions que estan obertes a tothom.