L’equip absolut del Club Natació Granollers ha finalitzat la seva participació a la Copa Catalunya, la competició domèstica que ha inaugurat la temporada, en un meritori quart lloc. Amb un equip liderat pel nou tècnic, Ramon Rosell, amb noves incorporacions per substituir baixes i amb dos dels seus jugadors a Paraguai – disputant els Jocs Sud-americans-, el CNG ha fet una gran competició, que li ha permès no només començar a rodar, sinó també ajustar el nou joc granollerí de cara a l’inici de la 1a Divisió Estatal.

En la final pel 3r i 4t lloc, disputada a l’Horta el passat dissabte 15 d’octubre, el CNG es va enfrontar al Montjuïc en un partit molt igualat. El rival, que va poder capgirar el marcador abans del descans amb un 4-3, va aconseguir portar les regnes del matx fins al final. No obstant això, el Granollers no li va posar fàcil; a falta de 30 segons, el CNG es va tornar a posar a -1, però el Montjuïc va rematar amb el 10-7 definitiu.

Quart lloc, doncs, pels granollerins en aquesta Copa, títol de la qual es va endur l’Horta, en guanyar la final al Sant Feliu per un ajustat 11-10. I ara ja es prepara per afrontar la primera jornada de lliga estatal de 1a Divisió, que arriba aquest dissabte 22 d’octubre a la piscina del CN Helios (Saragossa).