L’equip absolut del Club Natació Granollers lluitarà per fer-se amb la 3a plaça de Copa Catalunya, en la final pel 3r i 4t lloc de la competició que tindrà lloc dissabte 15 d’octubre a la UE Horta (16:15h). El Granollers s’enfrontarà al Montjuïc en aquesta final de Copa Catalunya. Dos equips que militen a Primera i que el curs passat van finalitzar en 7a i 8a posició, respectivament, el que farà viure una final de Copa tant igualada com competitiva.

El Granollers arriba a aquesta fase, després d’acabar amb doble derrota a la semifinal disputada amb el Sant Feliu, també de 1a. Un partit d’anada que va finalitzar amb el marcador a 5-11, i un partit de tornada amb un resultat final de 15-6. El CNG, que va anar a remolc als dos partits davant un rival que va ser superior, va acusar les baixes del porter argentí Octavio Salas i el jugador colombià Sebastian Muñoz, desplaçats a Paraguai amb les respectives seleccions absolutes per als Jocs Sud-americans de waterpolo.

La piscina de l’Horta acollirà dissabte el partit CNG-Montjuïc, previ a la final que es disputarà a les 18:00h entre l’Horta i el Sant Feliu, i que posaran el punt i final a aquesta edició de la Copa Catalunya.