Presentats els equips natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística masculina i femenina per a la temporada 2018/19 del Club Natació Granollers, conformats per prop de 550 esportistes que van desfilar el passat divendres 28 de setembre pel pavelló municipal El Parquet. Va ser l’acte principal de la Festa dels Esportistes, on els atletes de les quatre seccions esportives van desfilar pel parquet estrenant, per l’ocasió, la samarreta amb la nova imatge del Club, que lluiran i defensaran durant la nova campanya.

Una nova imatge amb un nou escut que els Xics de Granollers van desplegar en bandera, a dalt del pilar que van carregar al mig d’un pavelló a vessar de familiars dels esportistes, simbolitzant com a colla castellera els valors d’unitat, de treball en equip, d’integració, esforç i compromís que també comparteixen les seccions esportives del CNG.  Valors i tasca que van ser destacats en les intervencions tant del president del Club, Eduard Escandell, com del regidor d’educació, infància i joventut, Francesc Arolas, qui va desitjar una gran temporada esportiva.

D’altra banda, el Club, que per primera vegada compta amb patrocinadors per les seves seccions esportives, va voler agrair públicament el suport rebut a la tasca esportiva, educativa i social del Club: Ferrer&Ojeda Assegurances, el patrocinador principal del Club qui posa a disposició dels socis, esportistes i instal·lacions les millors assegurances; Nutrisport, empresa líder en nutrició esportiva amb més de 30 anys d’experiència; Viatges Tejedor, empresa líder en viatges per a col·lectius que proporcionarà les millors condicions de viatge a socis i esportistes. Turbo, empresa líder en equipament esportiu, que enguany equipa als esportistes de l’entitat; i La Mútua de Granollers, la mutualitat d’assistència mèdica i referent a la ciutat, que dóna suport al projecte de la CNG Escola.

El Club, a més a més, va voler homenatjar amb un minut de silenci als dos jugadors d’handbol del BM Granollers, Martí Batallé i Xavier Pocurull, que ens van deixar la setmana passada en tràgic accident i també per donar suport als també jugadors Pau Navarro i Oscar Oller ferits en el mateix accident.