La Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació, que presideix el president del Club Natació Granollers Eduard Escandell, s’ha estrenat aquest dissabte 12 de gener amb els primers entrenaments conjunts dirigit a nedadors dels clubs de la demarcació de les categories aleví, que es van reunir al SEK Catalunya de La Garriga, i infantil, que van celebrar la seva jornada al CN Caldes.

El Club Natació Granollers va participar amb una trentena de nedadors i nedadores alevins, en una sessió conjunta amb el CN Caldes, el CN Santa Perpetua i el SEK Catalunya, amb l’objectiu de treballar aspectes tècnics de tots els estils. Els mateixos clubs, a més a més de l’Europa, van participar en categoria infantil, tenint seu a Caldes, on el CNG hi va prendre part amb una quinzena d’esportistes. Aquesta sessió va estar enfocada a conèixer els hàbits d’entrenament i el nivell aeròbic dels nedadors i nedadores.

“El que busquem des de la Federació és apropar, tant a entrenadors com a esportistes, eines i entrenaments específics tècnics per desenvolupar amb els joves nedadors, procurant a la vegada dotar-los d’eines per a què puguin treure el millor d’ells mateixos”, comenta Escandell, qui valora molt positivament els entrenaments conjunts en aquests edats de formació, que a més a més suposa un intercanvi d’experiències entre tècnics de diferents clubs.

Aquests entrenaments són només un punt de partida de diverses accions que es tenen previstes tant tècnics com els clubs que conformen la Delegació del Vallès (SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers). La següent trobada serà el proper 9 de febrer, on els benjamins realitzaran un entrenament conjunt al CN Europa de Sant Cugat.