Els absoluts del Club Natació Granollers no van poder derrotar a un os dur de la lliga de 1a Divisió Estatal com és el Rubí. I és que els del Vallès Occidental no només es va aconseguir desmarcar-se en el partit disputat el passat dissabte 29 de novembre, sinó que també va poder fer-ho de la lliga, assolint el liderat del grup A, amb 9 punts, tres més que l’Horta, en segona posició i el CNG, en tercera.

El partit era, a priori, complicat… i finalment va acabar en derrota granollerina (14-8). La clau del partit va radicar en el primer quart, quan els locals van aprofitar el mal inici del CNG, especialment en defensa, per signar un parcial de 4-0 que va penalitzar els visitants per la resta del partit. Els de Tomas Bruder van poder ajustar el seu joc, aconseguint una certa igualtat en els següents parcials, però va ser massa tard i insuficient per fer capgirar el marcador davant d’un dels millors equips de la categoria.

Els granollerins tenen ara dues setmanes per a recuperar-se d’aquesta derrota i seguir treballant per fer créixer l’equip. Els propers dos encontres seran consecutius i a casa, davant l’Horta, amb qui està empatat a 6 punts a la part alta de la classificació (dissabte 12 de desembre a les 16:15h) i davant el Brains, setè amb tres derrotes i una victòria (diumenge 13 de desembre a les 9:45h).

 

Rubí 14 –  CNG 8
Parcials: 4-0, 4-3, 3-2, 3-3
Gols: Marc Tarrés (3), Josep Puig (3), Joel Bertán (1), Albert Tarrés (1)