Inici de la lliga de 1a Divisió Estatal, amb un equip absolut del Club Natació Granollers que, dirigit pel nou tècnic Ramon Rosell, ha convençut en aquesta arrencada de temporada. Va ser dissabte 22 d’octubre a Saragossa, a la piscina del CN Helios, i tot i caure, els granollerins van saber lluitar-ho, donant molt bones sensacions en aquest començament de lliga.

I és que els de Granollers va acabar pagant el lapsus d’inici de partit, amb un primer quart on no van poder parar al rival ni tampoc van poder anotar (4-0). A partir d’aquí, el CNG es va refer, frenant els locals i guanyant efectivitat de cara a porteria, fins a aconseguir empatar a 8, a dos minuts per al final. La victòria, però, es va acabar decantant per l’Helios, que va signar el 10-8 definitiu.

Els homes de Rosell ja es preparen per a afrontar la segona jornada de lliga, dissabte 29 d’octubre, a casa del Colegio Brains, a Alcobendas (Madrid), un equip que també de perdre el seu primer partit de lliga, davant del Sant Feliu per 13-10.