Els waterpolistes internacionals de l’equip absolt del Club Natació Granollers desplaçats a Paraguai, han tornat dels XII Jocs Sud-americans d’Asunción compartint podi. I és que tant el porter argentí Octavio Salas, com el jugador colombià Sebastián Muñoz, han aconseguit medalla amb les seves respectives seleccions, jugant un paper important amb cada una d’elles.

Salas, que va tornar a defensar la porteria argentina en una competició internacional, es va proclamar subcampió amb Argentina, després d’arribar a la final contra Brasil i finalitzar el partit amb un emocionant com ajustat 12 a13. Medalla plata per Salas, que va compartir podi sud-americà amb Sebastián Muñoz, que defensant els colors de Colòmbia, va aconseguir la medalla de bronze després de vèncer Xile per 6 gols a 18, en una final on va encaixar tres gols.

Per a Salas, nascut el 1999 a Mar de Plata (Buenos Aires) i format a cavall del Club Atlantis i el Club Atlético River Plate, aquesta és la segona temporada al CNG. Muñoz, en canvi, acaba d’incorporar-se al CNG; nascut el 1998 a Medellín, on es va iniciar al món del waterpolo amb el Club Deportivo Belén, és també part activa i peça clau amb la selecció del seu país.