Toni Teruel Burgués, socorrista i monitor de cursets de natació infantil

31 anys. Granollers. Des del 2015 que treballa al club. Formació acadèmica: CFGS d’AAFE, actualment cursant un grau en Enginyeria Informàtica.

“És agraït poder orientar i compartir experiències amb el soci a diari, i saber que marxa amb un bon gust de boca és reconfortant

Què és el que més t’agrada de la teva feina?
Destacaria sobretot dos grans punts: el primer és el tracte amb el soci. És agraït poder orientar i compartir experiències amb el soci a diari, i saber que marxa amb un bon gust de boca és reconfortant. El segon punt, i per mi el més important, són els companys. El fet de viure i compartir experiències diàries a la feina, i alegrar-nos i ajudar-nos uns als altres, fa que tinguem un vincle i una confiança de grup ben sòlids. Tinc la gran sort de poder dir que treballo colze a colze amb part dels meus amics.

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament?
Destacaria sobretot el bon rotllo que hi ha entre companys, i l’horari d’ús de les instal·lacions.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions?
Primer de tot que vingui a passar una bona estona, ja sigui per desconnectar de la feina, per assolir objectius personals… i que no tingui cap vergonya en preguntar o demanar consell sobre qualsevol cosa relacionada amb el club. I si concretament ve a piscina, que porti casquet de bany i ulleres!

A nivell professional, quina és la teva gran fita?
Dins del club, no demano més si aconsegueixo transmetre coneixements i valors positius als nens i nenes dels cursets de natació.

Una frase que et defineixi a la feina…
Em considero pacient, observador, i sobretot correcte en l’àmbit professional. Com diu la frase feta, el que a mi més em defineix és “anar xino xano”.

Fas esport? 
Actualment només faig senderisme, m’agrada sortir a caminar per la muntanya amb la meva parella i els gossos. Tot i que ara no en practico, m’apassiona el mountain bike.

Quines són les teves aficions?
La natura, la música i els videojocs.