Nom i Cognoms: Patricia Montiel Armas
Edat: 39 anys
Vius a…Granollers

Quin és el teu objectiu a l’hora de fer esport?
Els meus objectius han canviat des de que vaig tenir a les meves bessones. Abans el meu objectiu era arribar en bon estat de forma per poder competir, però ara la meva prioritat es basa en salut i en corregir les seqüeles de l’embaràs

Quines rutines realitzes al Club, presencial i /o virtuals i quines instal·lacions utilitzes?
Bàsicament vinc al club a fer classes dirigides, alguna que altre virtual i piscina exterior

Com les valores?
Les classes que tinc més recents són les de postpart i només puc tenir paraules d’agraïment per la Vanessa. Després d’un part és molt important la recuperació de la zona perineal, la musculatura profunda de l’abdomen, la respiració i la correcció postural, i puc dir que en pocs mesos vaig notar una gran millora.

Que és el que més et motiva quan vens al club?
La majoria de vegades que vinc al club és per fer alguna classe dirigida i la motivació va agafada de la mà del monitor que et fa la classe… tinc la sort de fer esport i divertir-me mentre ho faig. I en el cas del postpart, molt satisfactori compartir experiències i dubtes amb altres mamis que estan passant per la mateixa situació que tu.

Com et sents quan finalitzes la teva rutina diària al Club?
Doncs imagino que com la resta de persones, sento una satisfacció absoluta.

Que en penses de les mesures adoptades davant la COVID?
He de dir que des de que es va tornar a obrir el club, m’he sentit molt segura. Les mesures de seguretat són molt correctes i encertades, inclús he vingut vàries vegades amb les nenes a la piscina.

Que destacaries del club? 
Sens dubte, als monitors que fan que les nostres rutines esportives siguin més fàcils. I com a instal·lació, la piscina exterior és un luxe.

Que milloraries?
Els vestuaris, és dels pocs llocs que conec que s’hagi de compartir vestuari amb els cursets de natació, és estressant canviar-se quan acaba un curset.

Una frase que et defineixi o de motivació.
Amb esforç tindràs la millor recompensa