Nom i Cognoms: Jordi Oliva Font
Edat: 52 anys
34 anys com a soci del Club Natació Granollers

Quin és el teu objectiu i motivació a l’hora de fer esport?
El meu objectiu és estar bé amb mi mateix, desconnectar del món extern per una estona i fer el que m’agrada, cremar les coses negatives i ser millor persona, perquè si estàs bé sempre veuràs les coses en positiu i despendràs el bon fer amb les persones que t’envolten. Fer salut és mes fàcil amb l’esport.

Quines rutines realitzes al Club?
Jo no sóc persona de rutines, m’agrada fer de tot el que pugui, m’adapto a les meves limitacions. M’agrada molt fer spinning, b-pum, nedar de fons, fitnnes, peses…

Quines instal·lacions utilitzes i com les valores?
El que utilitzo més són les piscines, sobretot l’exterior tot un luxe, un bon entrenament si pot ser un parell d’horetes als migdies, solet, bon ambient, bons amics i per suposat, esport i salut. De fet, utilitzo totes les instal·lacions; estan molt bé per la quantitat de gent que les utilitzem, sempre cuidant les bones formes i respecte als companys.

Quin paper juga els tècnics del Club?
Són la base del Club, les persones professionals que et guiaran en els entrenaments i la correcció d’aquests. Gent maca que et fan més amè l’entrenament i a qui pots consultar i deixar que t’assessorin de com millorar i fer més efectiu el que estàs fent.

Com et sents quan finalitzes la teva rutina diària?
Quan finalitzo em sento satisfet i amb moltes ganes de més; és com si et donés més impuls per agafar el dia amb més força. Et sents realitzat.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
Per mi l’esport sempre ha estat una de les principals prioritats, molt relacionat al ben estar de salut mental i física, és per això que sempre miro de trobar un forat per venir. Si no vinc, és com si em faltes quelcom.

Què destacaries del Club?
El que destacaria, sobretot, la proximitat de les persones, el companyerisme que s’hi respira entre la gent que hi treballa i els esportistes, la voluntat de fer club i millorar en tots els sentits.

Què milloraries?
Jo fa molt temps que em moc pel club i quan recordo de com era i com és ara, n’estic molt orgullós; no en tinc cap queixa. Sí que és cert que no es pot parar mai i sempre es pot millorar, com tot, però pel curs que porta hi ha poc a criticar. Una de les coses que és un tema pendent són els vestuaris en relació a l’espai, sobretot en hores punta. La zona d’aigües, que quan es pugui es farà, però el primer és solucionar tema piscines interiors que ja ens falta poc per començar.

Un frase que et defineixi o de motivació personal
El que avui et fa mal, demà et farà mes fort.