Joan Serra Casals, entrenador de la secció de natació
(40 anys- Granollers)

“Ser un bon entrenador no significa només fer bons entrenaments, sinó saber entendre els nedadors”*

Títols acadèmics: Sóc llicenciat en Arquitectura i tinc el títol superior d’Entrenador de la Federació Espanyola de Natació.

Experiència esportiva: Jo vaig ser nedador durant 19 anys, dels 9 als 28, fins que finalment el 2011 vaig començar a entrenar.

Experiència professional com a entrenador: Em vaig incorporar al 2011 al Club com a entrenador. Haver nedat tants anys em va marcar, i finalment, després de la carrera, m’he decantat pel món de la natació.

La gran fita a nivell professional: Quedar tercer d’Espanya en categoria absoluta per mi va ser una gran fita. Com a entrenador, encara em sento en formació i busco generar un dia a dia que motivi als nedadors.

Aficions: L’arquitectura ha passat de l’àmbit professional a l’àmbit lúdic per a mi, estic al dia i m’agrada. Actualment no tinc gaire temps més a part del què dedico a la natació, a la família i a l’arquitectura.

Esports que practica: Natació, però menys del què m’agradaria. Només un o dos cops a la setmana, depenent del volum de feina.

 

*És una frase d’en Sergi López, medallista olímpic i entrenador que admiro molt.