Janai Robles Miranda, personal del Centre d’Atenció al Soci

Des d’octubre de 2018 que treballa al club. Formació acadèmica: tècnica superior en Guia, Informació i Assistències Turistiques, i actualment cursant el Grau Universitari de Turisme

“Som el primer contacte quan s’entra al Club, com la primera impressió… per això intentem donar la millor atenció possible”

 

Què és el que més t’agrada de la teva feina?
El que més m’agrada és tenir un contacte proper amb el soci, i poder atendre’l amb el que necessiti.

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament?
Crec que el Centre d’Atenció al soci és una part molt important del club. És el primer contacte que tenen amb el CNG i amb el seu personal abans d’entrar a les piscines o al gimnàs. Així que som la primera impressió que tenen del club, per això intentem donar la millor atenció possible.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions?
Pot semblar una tonteria, però una de les coses més importants és que el soci porti sempre que vingui al club la polsera o clauer d’accés. Això li estalviarà esperes i cues, i podrà accedir d’una manera més ràpida i eficient al club..

Una frase que et defineixi a la feina…
A punt per ajudar-te!

Fas esport? 
Intento venir al club a fer activitat física un parell de cops a la setmana, ja sigui a la sala de fitness o a les activitats dirigides. El que faig més sovint és sortir a caminar pels parcs i boscos de la meva població.

Quines són les teves aficions?
M’agrada molt viatjar per descobrir nous llocs, sobre tot de mar. També m’agrada la música i anar a concerts.