Israel Muñoz Carmona, Responsable del SIG (Sistema Integral de Gestió)
(45 anys- Cornellà de Llobregat)
Fa 23 anys que treballa al club, primer com a monitor i socorrista al departament d’Activitats Aquàtiques i després d’estudiar el Grau Superior d’Administració i Finances va canviar de departament.

“Els usuaris i usuàries poden gaudir amb la tranquil·litat i la seguretat que es trobaran unes instal·lacions netes i desinfectades

Què és el que més t’agrada de la teva feina? La diversitat de tasques, ja que la meva àrea integra diversos departaments (neteja, riscos laborals, informàtica, seguretat, protecció de dades…)

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament? Sobretot la neteja. És un Club molt gran amb molts espais, i la feina que s’està fent des del departament per tenir-ho net i desinfectat, i més actualment amb el Covid, crec que és molt notable.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions? Que gaudeixi d’aquestes instal·lacions úniques amb tranquil·litat i seguretat que es trobaran netes i desinfectades.

Quina és la teva afició? M’agrada l’esport, la natura i el cinema clàssic. I ja porto uns any que gaudeixo molt de la cuina