Alicia Rodríguez Barranco, tècnica de fitness i aigua
(29 anys- Granollers)

M’agrada que les coses surtin bé, que tothom estigui content amb els resultats i es gaudeixi del camí per assolir-los

Títols acadèmics: Grau en Ciències de l’activitat física i de l’esport i Màster en Formació de professorat per la ESO, Batxillerat i cicles formatius. Formada com a professora de Ioga. 

Experiència esportiva: Nedadora del Club fins als 16 anys. 

Experiència professional: Vaig iniciar-me com a entrenadora als 16 anys, just acabar la competició. M’he format amb els tècnics del Club, a més a més dels meus estudis fins al dia d’avui. He estat tots aquests anys amb els equips de base de competició de natació, i ara em dedico a l’ensenyament i entrenament de natació per adults a més a més de fer les classes dirigides de ioga. 

Càrrec al Club i any d’incorporació: Fa 5 anys vaig començar a ajudar en la coordinació de la base de la secció de Natació i actualment estic adjunta a la coordinació dels serveis aquàtics del Club. 

Quina és la teva afició? M’agrada ocupar el meu temps lliure fent activitat a la natura, sobretot a muntanya, acompanyada per la meva parella i amics. El ioga és una activitat que practico diàriament i m’ajuda a concentrar-me i a sentir-me millor físicament. 

Practiques algun esport? Actualment practico esport de forma ocasional com córrer, nedar, anar al gimnàs.. per mantenir-me en forma i portar una vida saludable.  

A nivell professional, quin és la teva gran fita? M’agrada la meva feina actual però com a fita podria dir que m’agradaria acabar fent de professora a secundària o cicles formatius. 

Una frase que et defineixi com a professional
M’agrada que les coses surtin bé, que tothom estigui content amb els resultats i es gaudeixi del camí per assolir-los.
A nivell esportiu o saludable, m’agrada que les persones confiïn en mi per assolir els seus reptes, i donaré tot de mi per a que així sigui.