Doble podi per al Club Natació Granollers, en una nova etapa del del Grand Prix Internacional. Va ser diumenge 23 de maig, al Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, que va comptar amb al participació de més d’un centenar de nedadors i nedadores. I entre elles, dos noms propis del CNG van sonar fort, en aconseguir enfilar-se al pòdium per endur-se, per una banda, la medalla de plata i, per una altra, la de bronze.

Es tracta d’Estel Xuan Galo que es va classificar en segon lloc als 200 papallona, a més a més de fer-se amb una meritòria quarta posició als 1.500 lliures. I també d’Alba Garcia, que va pujar al calaix, després de nedar els 50 esquena i fer-se amb el tercer lloc.

Tanmateix, dissabte 22, nedadors absoluts, júniors i infantils van participar a Caldes de Montbui al Trofeu Primavera que va servir com a test, per a uns per tal de millorar algunes proves de cara a poder participar al Campionat de Catalunya; i per als que ja tenien el passi assegurat, van buscar ser el màxim de competitius i fer totes les proves amb qualitat.