Les nedadores d’artística del Club Natació Granollers van endur-se l’or, la plata i el bronze del Campionat d’Espanya Aleví i Júnior que va tenir lloc del 12 al 15 de juliol a Ourense. Un bon paper de les granollerines, que es van pujar en set ocasions al podi de la competició estatal.

En categoria aleví, l’equip es va proclamar campió d’Espanya, per davant del CN Sabadell i el CN Kallipolis. Al combo, les alevins del CNG es van fer amb el subcampionat, compartint podi també amb els clubs catalans CN Kallipolis, primer, i CN Sabadell, tercer. Triple plata pel club en les modalitats de figures i solo, de la ma d’Ariadna Conesa, i del duet que també integrava Conesa juntament amb Marina Navarro i Ángela Garcia. Amb la suma de totes les proves, el CNG es va fer amb el segon lloc en la classificació per Clubs.

Pel que fa a les júnior, van fer una gran actuació, tenint en compte que tres de les integrants estan convocades amb la selecció espanyola per a disputar el Campionat del Món. A l’equip, les júnior, amb només sis nedadores, es va fer amb el bronze, per sota del Kallipolis, primer, i el Real Canoe, segon. El duet, amb Laura Hospital, Lia Ferrera i Míriam Llovet, es va proclamar subcampió d’Espanya. I el solo de Llovet va fer la 6a posició.