El Cinemafreshhh!, Festival de Cinema a la Fresca de Granollers, arriba per primera vegada al Club Natació Granollers. Serà el proper dimarts 24 de juliol, a les 22h, amb la projecció de la pel·lícula “Captain Fantastic”, en una iniciativa que permetrà que l’últim passi del cicle d’aquest festival es traslladi del Parc Municipal Torras Villà -on es realitzen totes les projeccions-, a un nou escenari, les piscines exteriors del Club, dotant d’una nova experiència als assistents, que podran visionar la pel·lícula des de l’aigua.

Amb voluntat de ser un club més social i proper a la ciutat, el CNG ha arribat a un acord amb l’Associació Cultural de Granollers, entitat que organitza el Cinemafreshhh!, per acollir una de les sessions del cinema a la fresca, com a proposta de lleure tranquil per als vespres d’estiu a Granollers. I la pel·lícula que es projectarà serà “Captain Fantastic”, de Matt Ross, en versió original en anglès subtitulada en castellà… una fàbula plena de vida sobre dos sistemes socials diferents amb una de les millors interpretacions d’en Viggo Mortensen.

Les sessió, com a la resta del cicle cinematogràfic, és gratuïta i oberta a tots els públics. L’obertura de portes del Club serà a les 21:15h, per la porta situada a l’interior dels Jardins de Lluís Companys. A les 22h donarà inici la projecció, que es podrà visionar des de l’aigua de la piscina de 50 metres (no es permetrà flotadors ni matalassos), sempre però amb actitud tranquil·la i respectuosa vers a la resta d’espectadors. A més a més, com a la resta de passis del festival, hi haurà servei de restauració a disposició dels assistents a la zona de pícnic delimitada. En finalitzar la projecció, la piscina tancarà portes.