La segona volta de la lliga de 1a Divisió Estatal ha donat embranzida al Club Natació Granollers, que amb dues victòries consecutives escala fins a la 8a posició amb 18 punts. La del passat dissabte 8 de febrer, davant els madrilenys del CN La Latina, va permetre seguir pujant en la classificació fins a la part mitja, que està molt igualada.

Els de Tomas Brúder van fer un bon partit. Tot i començar amb massa precipitació en atac, van saber frenar a temps i prendre les regnes del partit, arribant a l’equador amb un contundent 7-2. Tot i patir alguns alts-i-baixos a la represa, el CNG va recuperar ràpidament el pols del matx, per acabar sentenciant amb un indiscutible 13 a 6. I La Latina, que va arribar a Granollers essent 5è, va marxar essent 7è, amb només 1 punt diferència dels granollerins.

En aquests darrers partits, la millora del joc del CNG és evident. Tot i així se segueix treballant per polir encara aspectes del joc, especialment de cara a la propera jornada que els enfrontarà a un dels rivals difícils, la UE Horta, que és el 4t classificat i que amb 27 punts es desmarca dels equips de la part mitja de la classificació. El partit tindrà lloc dissabte 22 de febrer, a les 18:15h a casa de l’equip rival.

  

CN Granollers 13 – CN La Latina 6
Parcials:
1-0, 6-2, 2-1, 4-3
Gols: Marc Tarrès (3), Josep Puig (2), Joel Bertrán (2), Pau Schnizler (1), David Díaz (1), Gerard Troyano (1), Albert Tarrés (1), Tood Howard (1), Oscar Cervetto (1).