L’absolut del Club Natació Granollers encadena un nou empat a la lliga de 1a Divisió Estatal, en aquesta ocasió, davant el segon de la classificació, l’Horta, en un molt bon partit dels granollerins, però, que van deixar el partit en taules (7-7). Un punt, doncs, per a cada equip, i que situa al Granollers en un quàdruple empat en la tercera posició.

Partit molt intens, el del passat dissabte 13 de març, a la complicada piscina de l’Horta, on el CNG va encarar el matx amb una actitud molt positiva, fent un molt bon treball defensiu que va aconseguir frenar el marcador a 7, així com  també aturar les superioritats rivals per a què no acabessin en gol. En atac, els de Tomas Bruder van saber desplegar un bon joc, arribant al descans amb un avantatge de 2 gols (2-4). Els petits errors durant el tercer quart, però, van penalitzar els visitants, el que va permetre l’Horta igualar el partit i mantenir el frec a frec fins al final.

Dissabte 20 de març, a les 16:15h, el CNG rep el Premià en el partit que permetrà desfer aquest empat a 15 punts per la lluita del tercer lloc.

Pel que fa a l’absolut femení, es va ajornar el partit que l’havia d’enfrontar al Molins de Rei per positiu de l’equip rival, i ja encaren una nova setmana d’entrenaments pensant en la propera jornada que els portarà a Girona, dissabte davant el GEIEG.