Aquest migdia s’ha posat punt i final a tres dies d’emoció i il·lusió per a la secció de natació artística del Club Natació Granollers. I és que s’ha tancat amb un èxit rotund el Campionat d’Espanya Aleví i Infantil d’Hivern que, del 13 al 15 de març s’ha celebrat a la piscina de Lloret de Mar, essent el CNG membre organitzador, a més a més de participar-hi amb quatre equips. I no podria haver sortit més rodó el campionat, perquè no només l’organització ha estat impecable, sinó que els resultats esportius han alçat al CNG com a millor club de la competició, fruit de l’actuació d’unes nedadores entusiasmades per tornar a competir a nivell estatal.

Les infantils del CNG A han impressionat amb el seu combo que les ha portat al primer esglaó del podi amb un total de 81.1000 punts, seguit del CN Kallipolis amb 78.6668 punts i el CN Sabadell amb 75.4332. L’equip B ha estat a les portes de fer podi, quedant en 5a posició a només 4 dècimes de la medalla de bronze. Amb una participació de 26 combos, el CNG ha aconseguit destacar amb les seves rutines, mentre que en la modalitat de figures, amb un total de 314 participants, Carla Roiz s’ha pogut fer un forat a la part alta de la classificació del 2008 per endur-se la medalla de bronze. Uns resultats amb els que el CNG ha aconseguit endur-se el trofeu al millor club de la competició i, per tant, el títol de campió d’Espanya Infantil.

Títol estatal per al CNG també en categoria aleví, aixecant el trofeu al millor club d’Espanya, després d’un excel·lent paper de les nedadores granollerines en competició. Als combos, amb una participació de 16 rutines, l’equip A del CNG s’ha fet amb la medalla de plata amb 67.5000 punts, per sota del CN Kallipolis amb 67.8332 punts i per davant del CNS Fabionelli amb 66.4668 punts. El CNG també ha presentat un equip B, l’únic en competició, fent una meritòria 10a posició. I en figures, de 225 participants, Abril Navarro ha estat plata i Irene Carrillo, bronze, ambdues en la classificació del 2011. A més a més, Clàudia Solé ha tingut el privilegi d’arrencar la competició de figures alevins com a preswimmer.

Han estat uns dies en què el CNG també ha destacat per la seva capacitat com a organitzadors d’una competició que ha comptat amb el suport del CN Lloret, i la col·laboració del CN Sabadell i CN Kallipolis com a coorganitzadors del Campionat d’Espanya que ha suposat la represa de la competició presencial i que s’ha desenvolupat amb gran èxit i amb total garantia de seguretat i higiene del moment.