La setena jornada de Primera Divisió Masculina Estatal, celebrada el passat dissabte 12 de gener, es va saldar amb una victòria per la mínima per 11-10 del colíder de la lliga, el CN Sant Feliu, que va rebre la visita del Club Natació Granollers. Va ser un partit molt intens, disputat a la represa de l’aturada nadalenca, on els granollerins van plantar cara al seu rival. Tot i no poder endur-se el partit per, el CNG va desplegar un gran joc, materialitzant en moments decisius.

Després de l’aquesta jornada, el CNG se situa a vuitena posició, amb la satisfacció d’haver d’haver jugat bé davant un dels rivals forts de la lliga. El proper 19 de gener aquesta fortalesa es posarà a prova davant el C.N. La Latina de Madrid, que es troba en tercera posició.

A les altres categories, l’Absolut B ha caigut davant el Poble Nou (4-9), l’equip juvenil ha estat vençut pel Catalunya (8-14), el Cadet Masculí ha aconseguit imposar-se al Montjuïc (7-11) i al Mataró B (16-5), mentre les Cadets Femení han empatat amb el Santa Eulàlia (10/10). L’Infantil A s’ha fet amb la victòria davant l’UE Horta (13-8), i l’Infantil B ha estat vençut pel Barcelona B (12-22). Pel què fa als alevins, l’equip A ha perdut davant el Barcelona, i l’Atlètic Barceloneta s’ha imposat davant l’Equip B (1-16).

Sant Feliu 11 – CN Granollers 10
Parcials:
2-2, 3-2, 3-2, 3-4
Golejadors: David Diaz (3), Guido Martino (3), Carles de la Cerda (2), Diego Villar (1), Raúl Loste (1).