Un any més, el Club Natació Granollers, com entitat social i esportiva de la ciutat, dóna el seu suport a l’AE La Mitja en l’organització de la cursa de referència de la ciutat i comarca, La Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga, promocionant aquest esdeveniment esportiu, recolzant-lo amb accions paral·leles i impulsant la participació dels socis en les diferents proves de La Mitja.

Per aquest motiu, el Club torna a ser un punt d’inscripció per a socis de l’Open de La Mitja, una cursa no competitiva on es podrà participar corrent, caminant o acompanyant persones discapacitades. Un Open amb preu d’inscripció de 7€, que aniran destinats integrament a causes solidàries (a decisió de l’organització de La Mitja). Com a punt d’inscripció, el Club realitza els tràmits dels socis que vulguin inscriure’s, sense cap cost de gestió addicional. Els socis que participin en l’Open de dissabte 23 de febrer, sortiran a les 9:30h de les instal·lacions del Club, cap al Palau d’Esports, on tindrà lloc la sortida, a les 10:30h.

En el mateix sentit, la tècnica del CNG, Paqui Orellana, impartirà una conferència ‘Camino perquè tinc salut? O tinc salut perquè camino?’, que tindrà lloc el proper 19 de febrer,a les 18:30h, a la sala d’actes del Museu de Granollers, amb la col·laboració d’AGEVO (Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran del Vallès Oriental). Una xerrada enfocada a la gent gran, veurà com guanyar qualitat de vida a través de l’exercici físic.

Tanmateix s’ha promocionat la participació a La Mitja amb la xerrada sobre suplementació esportiva per a runners, que va realitzar al Club el passat 12 de febrer. L’objectiu, donar a conèixer els corredors en general, i específicament als que participen a La Mitja, com poden rendir més en cursa.

Per altra banda, s’ha promogut la creació del CNG Running Team, format pels socis participants al ‘Programa Entrena’t per La Mitja’ dirigit per tècnics especialitzats del CNG i enfocat a preparar, amb garanties, aquesta cursa. D’aquesta manera, el CNG estarà representat amb una seixantena de corredors a La Mitja i estan convocats convocats per diumenge 24 de febrer a les 9h a l’entitat, i anar plegats a la sortida de les 9:30h del 10k, a les 10h d’El Quart i a les 10:30h de La Mitja.