Alt nivell i competitivitat màxima a la segona edició de la CNG Youth Cup, un torneig de categoria juvenil amb reforços absoluts que es va celebrar del 13 al 15 de setembre al Club Natació Granollers. Tres dies amb el waterpolo com a protagonista i que va comptar a la final amb dos dels grans: el CN Barcelona i l’Atlètic Barceloneta, que es van reforçar amb jugadors del primer equip de Divisió d’Honor. Una lluita de titans, que va acabar decantant-se a favor del club mariner, que finalment va guanyar al Barça per la mínima (9-8).

L’Atlètic Barceloneta, 1r; CN Barcelona, 2n; CN Mataró, 3r; i CN Sabadell, 4; van ser els equips amb jugadors de Divisió d’Honor que van ocupar les primeres posicions d’aquesta edició del CNG Youth Cup, que va tornar a comptar amb un cartell de luxe. En 5è lloc, Sant Feliu de 1a Divisió; en 6è el CW Godella, l’equip valencià de 2a Divisió; van seguir el CN Montjuïc, CN Molins de Rei, CN Rubí i CN Granollers, de 1a Divisió, tancant la classificació el CN L’Hospitalet de 2a Divisió i l’equip All-Star, integrat per jugadors de tots els equips participants, que es va haver de formar per a suplir la baixa del valencià CW Elx de 2a Divisió que va haver de cancel·lar la seva participació debut a la gota freda.

Dotze equips que van disputar i gaudir d’un torneig altament atractiu, amb un joc de qualitat i que promou els principals valors del CNG com són la formació i la integració. Borja Furió, director del torneig: “Volem agrair a tots els participants la seva esportivitat i implicació”. I afegeix: “Els equips van sortir molt satisfets del torneig i amb intenció de repetir, fet que ens omple d’alegria i ens motiva per a organitzar l’any vinent un torneig amb més equips i amb l’objectiu d’internacionalitzar-lo”. I és que si bé en la primera edició es va comptar amb la participació d’equips catalans, en aquesta ja s’ha comptat amb equips valencians, i s’espera l’any vinent es pugui comptar amb equips internacionals.