El nedador del Club Natació Granollers, Lluís Escrits, va aconseguir una nova medalla de plata, als 1.500 lliures, en la darrera jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open, que va tenir lloc del 26 al 28 de juny a Mataró. Una competició on el Club va aconseguir molt bons resultats amb els seus nedadors, que van sumar un total de 8 medalles durant els tres dies de campionat.

El nedador més destacat va ser Lluís Escrits, que es va proclamar doble subcampió de Catalunya, als 1.500 lliures i als 800 lliures, aconseguint, a més a més, una medalla de bronze als 400 lliures. Subtítol català també per Alicia Zambrano, als 50 lliures. I Laia Vera, doble medalla de bronze als 400 i 200 estils.

Per relleus es va pujar en dues ocasions al podi absolut open, amb el 4×100 lliures (Laia Vera, Palmira Chaparro, Alicia Zambrano i Luisa Mar Morales), plata; i amb el 4×200 lliures (Judith Torras, Laia Vera, Palmira Chaparro i Luisa Mar Morales), bronze.