Finalitzat el Campionat de Catalunya Aleví -celebrat del 30 de juny al 2 juliol a Reus-, amb un total de 5 podis i 13 mínimes d’Espanya. Uns molt bons resultats que van permetre al Club Natació Granollers classificar-se entre els 8 primers del rànquing per clubs (68 clubs participants), aconseguint, d’aquesta manera, la copa de 7è millor club català aleví.

El nedador Abel Granero va destacar en aconseguir una triple medalla catalana, amb mínimes d’Espanya. Va proclamar-se campió de Catalunya als 200 estils, i subcampió als 200 esquena i 100 papallona. Tres proves amb les que, a més a més, va obtenir el passi per a disputar els Campionats d’Espanya. Tanmateix va aconseguir mínima als 100 lliures.

Albert Blanco, per la seva banda, es va alçar com a subcampió als 1.500 lliures, amb mínima per als Estatals. Com també va aconseguir tres mínimes més per als 100 i 200 lliures, i 200 estils. Adriana Mejias va penjar-se el bronze als 100 esquena, finalitzant la prova amb mínima d’Espanya, aconseguint també el passi per a la competició estatal aleví en les modalitats de 400 lliures i 400 estils. Tot i no fer podi, Eduard Segura va fer mínima als 400 i 1.500 lliures.