Domini de la selecció catalana, amb 7 representants del Club Natació Granollers a l’equip que va participar a la Swedish Open Youth Championships, celebrat del 27 al 29 de maig a Estocolm. Una competició on les nedadores del CNG van ser llorejades per la seva actuació, contribuir a l’èxit de Catalunya que es va endur fins a 20 medalles.

En categoria júnior, or per l’equip tècnic i l’equip lliure on hi participava Valeria Parra, Ariadna Conesa, Irene Garrido i Regina Casino. A més a més, el combo, també amb les infantils Carla Lorenzo, Erica Bosch i Aitana Navarro, es van fer igualment amb la medalla d’or. Als duets tècnics, el de Valeria Parra es va proclamar campió i el d’Irene Garrido, subcampió; mentre que als duets lliures, el de Parra també va ser or, i el d’Ariadna Conesa, plata. El duet mixt de Regina Garrido, va fer doble or tant a tècnic com a lliure. Pel que fa als solos, Garrido va ser primera al lliure i segona al tècnic.

Quant a la categoria infantil, Carla Lorenzo va compartir podi amb Aitana Navarro, després de fer la primera i segona posició, respectivament, a la competició de figures; Erica Bosch va ser quarta. Als duets, el de Lorenzo es va fer amb l’or i el de Navarro-Bosch amb la plata; mentre que als solos, Lorenzo es va proclamar campiona i Conesa, subcampiona.

Gran competició de la selecció catalana, que va brillar amb l’equip presentat, tenint el CNG la màxima representació amb el conjunt que va disputar aquesta competició internacional.