Doble participació granollerina al Mare Nostrum, el circuit de natació més prestigiós d’Europa on es reuneixen els millors nedadors de l’escena mundial i europea. Si bé Héctor Morales i Estel Galo estaven convocats amb la selecció catalana per a disputar la darrera cita del tour a Canet-en-Rossillon (França), prèviament ho van fer a Barcelona com a nedadors del Club Natació Granollers, juntament amb Arnau Colomer. Una competició de gran nivell internacional, on els granollerins van fer una destacada participació.

Els dies 25 i 26 de maig, els tres nedadors del CNG van disputar l’etapa organitzada al CN Sant Andreu, tenint a Morales com a millor granollerí classificat, després d’aconseguir el 22è lloc i el 23è lloc als 400 i 200 estils, respectivament. Galo, per la seva banda, va fer la 33a posició als 200 papallona i Colomer, la 68a als 100 papallona i la 93a als 100 lliures.

Ja a Canet (28 i 29 de maig) i representant Catalunya, els nedadors del CNG van escalar posicions respecte la prova anterior. Morales va fer el 12è lloc als 200 estils i el 16è als 400 estils, també disputant els 50 papallona, on va fer el 50è lloc. Pel que fa Galo, va fer el 16è lloc als 400 estils i, competint en la prova dels 200 papallona, va fer el 19è.

Amb la prova francesa, el Mare Nostrum tanca l’edició d’enguany, amb un circuit de tres etapes que, a més a més d’acollir nedadors del CNG, s’ha omplert de grans noms de la natació mundial com els vigents campions olímpics Kristóf Milak, Lydia Jacoby, Tom Dean, Margaret MacNeil o Yui Ohashi.