Les nedadores del Club Natació Granollers van brillar al Campionat d’Espanya Infantil de 1a Divisió, celebrat els dies 25 i 26 de juny a Las Palmas de Gran Canaria. I és que les infantils del CNG van elevar la seva participació al primer esglaó del podi del Campionat, tant en la modalitat d’equip com en la de combo, on es van coronar campiones d’Espanya.

En la competició d’equip, van sumar 152.5125 punts, desmarcant-se amb prop de 3,5 punts de diferència del CN Sabadell, segon classificat; i a més de 7,5 punts del tercer, el Sincro Retiro. Al combo, la del CNG, amb 81.1332 punts, va ser la rutina guanyadora que va treure més de 3 punts als seus competidors més directes, el CN Kallipolis (segon) i el Sincro Retiro (tercer).

Al doble d’or se li ha de sumar la medalla de plata aconseguida en la competició de duets. I és que la formació d’Aitana Navarro, Carla Lorenzo i Èrica Bosch es va proclamar subcampiona d’Espanya, amb una coreografia que va valdre la millor nota de la competició. Tanmateix, el segon duet de Saioa Nogales, Carla Roiz i Jana Francisco es va classificar en una meritòria 4a posició.

Per acabar de tancar un Campionat rodó, quatre nedadores del CNG van ser selecciones per a formar part de l’equip espanyol infantil. Es tracta de Carla Lorenzo, Aitana Navarro, Èrica Bosch i Saioa Nogales.