Bona actuació de les gimnastes de Base del Club Natació Granollers al Torneig Estatal de la categoria, que va tenir lloc del 23 al 26 de juny a Lleida. Una competició que es va rubricar de manera satisfactòria, tenint com a gimnasta més destacada a Judith Pons, que va prendre part al nivell B7.

I és que Pons va poder assolir una sisena posició a la general, després d’una notable participació per aparells, entre els quals va sobresortir en barra, on va fer un 5è lloc. En la mateixa categoria de B7, la seva companya Rut Soler va finalitzar en 31a posició de la general.

En B8, destacar el 16è lloc de la classificació general de Mariona Masjuan; mentre que en B5, Irene Flores va fer una molt bona participació a salt i terra, on va ser 4a i 7a respectivament, així com Carme Osuna va classificar-se en 56a posició de la general.