La pandèmia no ha posat les coses fàcils a les gimnastes de la categoria Edat Escolar del Club Natació Granollers. Si bé es van descartar la participació en la primera fase del Campionat de Catalunya pel poc rodatge degut el confinament, van poder donar el salt a la competició a la segona fase, ja de manera presencial. Una injecció d’alegria per aquestes gimnastes, que van tancar temporada els dies 5 i 6 de juny a Hostalets de Balenyà amb la seva participació a la 3a fase de la competició. Una campanya curta però intensa, on han pogut tornar a tenir sensacions, entrar en dinàmiques i rodar en competició, on han fet una bona actuació en les cites disputades.

En aquesta darrera fase, destaca Judith Fernández al nivell D4G, on va aconseguir una meritòria 10a posició a la general. Les seves companyes de categoria Ivet Valiente i Núria Cazalla van fer la 16a i la 26a posició respectivament. Al C4G, Èlia Vila va fer el 17è lloc i Maria Burriel el 21è.

Tot i haver competir bé, més discretes van ser les classificacions del C4P amb Tona Cano al 43è lloc, Nora Vilardell al 46, Èlia Ibañez al 50è i Selene Boglarka al 55è. Al B4P, Aitana Antequera va ser 40a i Nora Garrido 49. I al B4G, Georgina Vila es va classificar en 40a posició i Génesis Moreira en 48a.