Gran participació de les gimnastes de Via Olímpica, màxima categoria, a la 2a fase de Copa Catalunya, que va tenir lloc els dies 30 i 31 de març a Salt. Les granollerines es van imposar, conquerint la part més alta del podi d’aquesta segona cita de la temporada.

Al VO9 -màxim nivell de la categoria amb representació-, Berta Pujadas va merèixer la millor nota, 46.700 punts, amb la que es va penjar la medalla d’or. Per equips, també es va pujar al primer esglaó del podi VO9, gràcies al bon paper de les gimnastes Alba Alguacil, Andrea Villaroya, Etna Abella i Berta Pujadas. Al nivell VO7, or per Helena Lucas, després d’aconseguir sumar 43.950 punts.

Amb tres medalles d’or, les gimnastes de Via Olímpica tanquen amb un balanç molt positiu, aquesta segona fase de la competició, integrada per tres fases i una final.