Les joves promeses de la natació artística es van reunir els dies 3 i 4 de juny a Mallorca, per a participar al Campionat d’Espanya Aleví-Promoció d’Estiu. Una cita on hi va assistir el Club Natació Granollers amb un equip aleví que es va alçar com a campió indiscutible de la competició. I és que la seva actuació al llarg de tot el Campionat, va portar a les alevins a coronar-se com a reines de l’Estatal, després de sumar 458.6180 punts amb els que van aconseguir el primer lloc de la classificació per clubs (28 en total), per davant del CD Epsilon Sevilla i el C. Mediterranea.

A banda de proclamar-se com a millor club d’Espanya de la categoria, les granollerines van aconseguir el títol de campiones tant en la modalitat d’equip com en la de combo. A més a més, el duet d’Emma Sobrino -que es va proclamar campiona de figures del 2011- i d’Irene Carrillo -subcampiona en figures del 2011- amb Carla Brustenga (reserva) es van fer amb la medalla de bronze; mentre que el duet de Silvia Llorens -campiona en figures del 2010- i Alba Verdaguer, amb Xènia Villagrasa (reserva), es van fer un meritori 8è lloc.

Un gran campionat per aquestes joves sirenes, que es van endur un total de 6 medalles (3 d’or, 2 de plata i 1 de bronze) i la copa de campiones per clubs, i que s’estan traçant un futur més que prometedor.