Gran paper de les gimnastes del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya de Base 5 i 6,  que va tenir lloc els dies 3 i 4 de juliol a Olot. I entre les participants granollerines en va destacar Astrid Valls, que va alçar-se amb el subtítol català en categoria Base 5M, després de realitzar una gran actuació en cada un dels aparells disputats.

I és que Valls, que va fer la seva millor nota en barra d’equilibris, va sumar un total de 44.700 punts que li van merèixer la medalla de plata i, per tant, el subcampionat de Catalunya, compartint podi amb la medalla d’or de Carla Porta del Vic, i la de bronze de Martina Garcia de la Salle. En la mateixa categoria, on hi van prendre part un total de 73 gimnastes d’arreu de Catalunya, les també granollerines Maria Dolors Solé i Sonia Sorli van classificar-se en 36a i 66a posició respectivament. Les tres gimnastes de Base 5M del CNG van fer una 10a posició per equips.

Pel que fa a la categoria de Base 5P, destacar la 7a posició per equips, integrat per les gimnastes Maià Burgos, que a nivell individual va fer la 10a posició; Irene Flores, 16a; Ainara Gierecke, 53a i Íngrid Pons, 54a. A Base 6G, Mariona Masjoan va classificar-se en 5a posició, mentre que la seva companya Júlia Martin va fer la 12a. I a Base 6P van participar Judit Pons i Rut Soler fent el 15è i 16è lloc respectivament.