El Club Natació Granollers estarà representat a la FINA Word Series Artistic Swimming Barcelona 2019 ‘Spanish Open’, amb les seves nedadores absolutes i júniors. Serà del 31 de maig al 2 de juny, quan el CNG participarà en aquesta nova etapa de les World Series que es disputa a la piscina Sant Jordi, que també acollirà el Trofeo Infantas de España, a nivell de clubs absoluts.

Per aquest motiu, en la competició internacional de les World Series hi prendrà part la selecció espanyola absoluta, amb Abril Conesa, nedadora del Club Natació Granollers, que disputarà l’equip i highlights. Una competició on es podrà veure en acció un autèntic ‘mundialet’ entre algunes de les grans potències internacionals com Rússia, Japó, Ucraïna, Itàlia, Estats Units… i amb Espanya com a amfitriona.

La Real Federación Española de Natación (RFEN) també presentarà a la selecció espanyola júnior en competició ‘Spanish Open’, amb un equip que compta amb quatre nedadores del CNG: Mireia Hernández, Judith Calvo, Martina Coronado i Clàudia Julià, que participaran en equip i combo, a més a més del duet que també protagonitzarà Hernández.

En Trofeo Infantas de España, el Club hi participarà amb l’equip absolut de l’entitat.