El Club Natació Granollers organitza, aquest any, un Campus d’Estiu de Natació, dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2011, amb l’objectiu de millorar i perfeccionar el nivell de natació, mitjançant tècniques de fàcil assimilació. Es tracta d’un campus esportiu, obert a nedadors i nedadores federats de qualsevol club de natació, que tindrà lloc de l’1 al 12 de juliol a les instal·lacions del CNG.

Durant aquests dies, els participaran realitzaran sessions tècniques d’aigua i de vídeo, de psicologia esportiva, i ioga. Un Campus específic de Natació, que es realitzarà de dilluns a divendres, de 9h a 13h. Les inscripcions, ja estan obertes, aquí!

Recordem que el CNG també organitza, ara fa ja 22 anys, el Campus d’Estiu, dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 11 anys (nascuts entre 2015 i 2008), i que està obert durant totes les vacances escolars (del 25 de juny al 6 de setembre). Un casal durant el qual els participants s’introduiran en el món aquàtic, aprendran o perfeccionaran noves habilitats… en el curs intensiu de natació, dividit per edats i segons nivell, i dirigits per tècnics titulats i experimentats del CNG; complementant aquest curs amb altres activitats lúdiques i esportives.