Les nedadores d’artístiques del Club Natació Granollers que participaven, els dies 22 i 23 de juliol, al Campionat d’Espanya Infantil de 2a Divisió, han tornat de Santa Cruz de Tenerife coronades com a subcampiones d’Espanya en equip i combo. Uns grans resultats pel segon equip del CNG, en una competició on es va finalitzar en tercer lloc de la classificació per clubs.

Per equips, d’un total de 23, el CNG es va alçar amb el subtítol, compartint podi amb el Sabadell, que es va ser primer, i el Portugalete, que va ser tercer. Al combo, amb 22 rutines participants, el CNG va tornar a fer-se amb la medalla de plata, després d’una actuació que va puntuar per davant del CD Pingüinos de Arrecife, i per sota del Sabadell, de nou campió.

També va haver-hi medalles en figures, i que van recaure sobre Nadia Ballo per partida doble, en proclamar-se campiona d’Espanya de l’any 2009, a més de fer-se amb el bronze en la classificació general.

Pel que fa als duets, Ballo hi va participar amb Paula Flores i Carla Sobrino, classificant-se en una meritòria 4a posició, mentre que el segon duet de Aina Baeza, Carla Caballero i Mariona Bruguera va ser 12è.

De l’actuació en totes les proves disputades, el CNG va ser el tercer millor club del Campionat, per sota del Santa Cruz (primer) i Sabadell (segon), d’un total de 34 participants.