Els gimnastes del Club Natació Granollers van fer un gran paper al Campionat d’Espanya de Base i Via Olímpica que va tenir lloc del 19 al 22 de juliol a Pamplona (Navarra), que els va permetre estar fins a 7 ocasions al podi estatal en categoria masculina, tant en Base com en Via Olímpica.

A la màxima categoria, Via Olímpica, Eduard Serrano va ser 7è de la general al nivell VO4, proclamant-se subcampió d’Espanya en anelles, a més a més de penjar-se la medalla de bronze per la seva actuació en terra, salt i paral·leles. El gimnasta ucraïnès que competeix pel CNG -tot i que fora de concurs-, Andrii Yavorskyi, va fer una excel·lent competició, aconseguint la plata a la general.

Pel que fa a la competició de Base, medalla de bronze a la general de B2 per Hugo Àvila; i bronze també per l’equip de Base 6, amb Alejandro González, 7è en individual;  Gabriel Samper, 9è; i Abel Samper, 16è, que no va poder competir a l’últim aparell per lesió patida en competició. També va prendre part Valentí Noguera en B3, on es va classificar en 6è lloc de la general.

Pel que fa a la competició femenina, on el CNG va tenir representació al màxim nivell, VO10, es va convertir en un emotiu comiat per a les gimnastes participants. Joana Sarrate va fer-se amb la 20a posició de la general, mentre que Marina Esteban va participar en tres aparells, assolint la millor classificació en terra, on va ser 17a. Amb aquesta participació a l’Estatal, ambdues posen punt i final a la seva carrera esportiva. I no un ‘adeu’, sinó un ‘fins aviat’ va ser l’actuació de Berta Pujadas. Molt recuperada de l’operació de maluc d’aquesta temporada, va poder participar en paral·leles asimètriques amb una 18a plaça, acomiadant-se així dels campionats estatals per donar el salt a la lliga universitària americana, on la temporada vinent competirà amb els Redbird, becada per la Illinois State University.