Els dies 10 i 11 de juliol, a Vic es van reunir les millors gimnastes de Catalunya. I és que es disputava el Campionat de Catalunya de Via Olímpica, la màxima categoria de la gimnàstica artística, on el Club Natació Granollers va tenir una destacada participació, de la mà de les 4 gimnastes que hi van competir, aconseguint pujar al podi català al més alt nivell, Via Olímpica 10 (VO 10).

I és que l’equip VO 10 es va proclamar subcampió de Catalunya, després de la gran actuació de les seves integrants: Berta Pujadas, Joana Sarrate i Marina Esteban. Unes gimnastes que, a nivell individual, també van assolir bons resultants en la classificació general, com el setè lloc de Pujadas que, a més a més, va destacar en les paral·leles on va fer la millor nota de la competició. Joana Sarrate, per la seva banda, es va classificar en 15è lloc i Marina Esteban en 17è.

El CNG també va tenir representació al nivell de VO 9 amb Carlota Garcia que va assolir una meritòria 8a posició, aconseguint la tercera millora de la competició en salt de poltre.