Tres medalles d’or i tres medalles de plata. A aquest doble triplet, a més a més, se li ha de sumar dues copes per equips. Aquest és l’excel·lent botí que els gimnastes del Club Natació Granollers van aconseguir al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina que va tenir lloc els dies 10 i 11 de juliol, a Vic.

Medalla d’or per Eduard Serrano, que en la màxima categoria de Via Olímpica, es va imposar al nivell VO 3, aconseguint la millor nota de la competició en 4 dels 5 aparells disputats. Or també per Abel Samper en Base 6, amb millor nota en poltre amb arcs. I títol català per Alek Caritg en Promoció 4, que no va tenir rival als aparells d’anelles, barra ni terra.

Les medalles de plata van recaure sobre Alejandro González de Base 6, que es va imposar en anelles, salt i barra; Unai Fernández en Base 4, amb millor nota en poltre amb arcs; i Hugo Avila en Base 1, destacant en terra.

Les copes per equips les van aixecar tant l’equip de Base 6 com el de Promoció 4. El de Base 6 com  a subcampió de Catalunya amb un equip format pel campió i subcampió individual Abel Samper i Alejandro González, amb Gabriel Samper, que es va classificar en 8a posició a la general. I el de Promoció 4, com a campió de Catalunya, amb un equip format pel campió individual Alek Caritg, a més a més de Pau Vila, que va fer el 5è lloc a la general; Albert Boixadera, 6è; i Pablo Espada, 11è.

Destacar, a més a més, la 6a posició de Valentí Noguera a Base 3. I en categoria de Promoció, a Marc Armengol, 5è i Biel Tanya, 13è al nivell P3; i en P1, la 9a posició de Biel Soto i la 15a de Breixo Garzón.