Excel·lent participació de les gimnastes de Base del Club Natació Granollers, al Campionat de Catalunya que va tenir lloc els passats dies 12 i 13 de juny a Barcelona. Fins a tres ocasions, el CNG va pujar al podi per a recollir una medalla de cada color, que van ser aconseguides per les gimnastes de Base 2.

I és que per equips, el CNG va aconseguir l’or i, per tant, el títol català després d’una gran actuació de les gimnastes de Base 2 que ha nivell individual també pujar al podi català. Un equip campió de Catalunya i que va estar integrat per Paula Bellisco, que es va proclamar subcampiona; Maria Durall, que va penjar-se el bronze; i Índia Arnan, que va fer un meritori 11è lloc. Més discreta, però igualment de destacable va ser l’actuació de Noa Soler, 29a a Base 3M; i de Mariona Muñoz, 70a a Base 4P.

D’aquesta manera tan excepcional, les gimnastes de Base tanquen el curs esportiu català, després d’un any ple d’entrebancs per la pandèmia i que han pogut superar amb uns grans resultats finals.