L’Assemblea va mostrar el seu suport a la gestió realitzada durant la temporada 2020-21, així com també als pressupostos per a la nova temporada, després d’aprovar tots els punts de la reunió de socis i sòcies del Club Natació Granollers que va tenir lloc el passat dijous 27 de gener. Una Assemblea General Ordinària que va comptar amb una participació d’una cinquantena de socis i sòcies que van poder exercir el seu dret, tenint veu i vot, en aquest acte anual en què la Junta Directiva rendeix comptes.

D’aquesta manera, la memòria social i esportiva es va aprovar amb el 80% dels vots a favor. Una temporada marcada, un any més, per la pandèmia, mantenint, però, el projecte esportiu i social, així els objectius proposats a inici de campanya. Pel que fa al resultat de l’exercici, es va aprovar amb un 68% dels vots a favor. Un resultat marcat per un disminució dels ingressos del 43,86% respecte a la situació pre-pandèmica, majoritàriament per prestació de serveis i per la davallada de socis; així com per un increment de la despesa dels subministraments energètics que, en el cas del consum elèctric, tot i reduir-ne un 30%, la factura s’ha triplicat.

Davant d’aquesta situació, es va proposar a l’Assemblea un increment del 7% de quota social, que va ser aprovada pel 70% dels vots assistents. Un augment, però, amb el que el Club segueix comptant amb una quota competitiva i similar a altres clubs i centres esportius del territori. També es va aprovar amb el 74% de recolzament, el pressupost 2021-22, plantejat amb els objectius de mantenir el projecte esportiu i social, recuperar la massa social, desenvolupar el Pla Director, assegurar la viabilitat del Club i compensar les pèrdues per pandèmia.

Durant la reunió també es va ratificar el càrrec del Defensor del Soci i del Consell d’Honor, dos òrgans recollits pels Estatuts. Tanmateix, es va anunciar que el Club ha estat declarat d’utilitat pública, que endemés d’atorgar-li un reconeixement social, els socis i sòcies podran beneficiar-se fiscalment.