“Aviat, amb el suport de tots els socis i sòcies, tornarem a gaudir de tots els clubs de natació de Catalunya.” D’aquesta manera conclou la producció audiovisual que ha realitzat l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya (AECNC) que, apel·lant a l’associacionisme, posa en valor la tasca social dels clubs de natació de Catalunya basada en la promoció de la pràctica esportiva continuada, l’educació en valors i el foment dels hàbits de vida saludables entre la població. “Tres eixos fonamentals en tota societat que es valori:  salut, educació i esport”, s’afirma des de l’AECNC.

Un vídeo on queden representats els clubs de natació catalans, entre ells també el Club Natació Granollers, i que gira entorn al paper dels associats, com a peça clau i fonamental en la supervivència dels clubs de natació, que compten amb una realitat totalment diferent a la resta d’entitats o clubs esportius privats, donat que les quotes serveixen per a contribuir al sosteniment del projecte social i esportiu, del seu patrimoni i de les instal·lacions que gestiona. Per aquest motiu, l’audiovisual que presenta l’AECNC és una oda a tots els socis i totes les sòcies que formen d’aquesta gran família que són els clubs de natació.

Perquè, com diu la producció, “un club de natació és molt més que un espai esportiu. És un lloc familiar, on passem moltes hores fent esport, salut i lleure. On aprofitem per descansar i carregar les piles i sobretot, on trobem aquells que sempre hi són. Però ara, més que mai, toca cuidar-nos i ajudar-nos. Estar els uns amb els altres i lluitar per allò que estimem. Cuidar aquell espai on hem viscut tants records. On dia a dia trobem un racó que ens ajuda a desconnectar. Ara toca parar per poder tornar a començar. Perquè junts ens en sortirem i farem del nostre club un club més gran. Tornarem a competir a la recerca del nostre millor resultat amb il·lusió i amb força, com sempre hem fet. Perquè el club, és i serà el lloc on més enllà de l’esport, aprenem valors com l’amistat, l’esforç̧ i la superació. Gràcies a tothom per saber parar i valorar el lloc on gaudíem, gaudim i gaudirem amb els nostres”, acabant amb un “gràcies” a tots els socis i sòcies que han cregut, creuen i seguiran creient en els clubs de natació i en la seva important tasca dins de la societat.

El vídeo s’ha publicat avui dimarts 14 d’abril, un mes després del tancament decretat de les instal·lacions esportives públiques i privades, a través dels diferents xarxes socials de l’AECNC amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió possible. El CNG, hi ha contribuït a través dels seus canals oficials i habituals.