Les nedadores d’artística del Club Natació Granollers, Abril Conesa i Mireia Hernández, segueixen, des de casa, el programa d’entrenament establert per la seleccionadora de l’equip espanyol absolut, que continua apuntant als Jocs Olímpics de Tòquio. I és que l’aplaçament de la cita olímpica al 2021 no ha aturat les aspiracions de la selecció per a afrontar el Preolímpic i aconseguir un dels tres bitllets per a Tòquio.

El confinament tampoc ha afectat les ganes de Conesa i Hernández per a seguir lluitant per estar als Jocs Olímpics. “Seguim treballant amb la mateixa il·lusió i esforç, juntes des de casa”, diu Conesa, qui comenta que l’equip s’ha pres aquesta situació excepcional de manera positiva, i com a una ocasió per a “seguir millorant i seguir creixent com a equip”. Per la seva banda, Hernández, té clar que l’ajornament dels JJOO és una decisió que afecta directament a l’equip però que “estem disposades a fer tot el que estigui a les nostres mans, per a seguir treballant de la mateixa manera”. De fet, tot l’equip tècnic de la selecció s’ha posat a disposició, comenta, “per a què els objectius se segueixin complint, no a curt termini sinó una mica més lluny… però el repte és el mateix i l’objectiu també”.

Videotrucades, rutines a distància, sessions online… l’equip espanyol absolut s’ha sabut adaptar a les noves condicions de treball, mantenint intacte les seves aspiracions. “No perdem la unió, i seguint treballant com a equip i unides”, conclou Conesa… de moment, però, des de casa, i esperant poder en breu retrobar-se a la piscina.