Meritòria setena posició per l’equip absolut a la 1a Divisió Estatal, després de tancar la lliga el passat dissabte 27 d’abril al País Basc, en el partit que el va enfrontar al Claret Azkartza. Un partit sense transcendència per ambdós equips, que -independentment del resultat- ja tenien assegurada la categoria de plata del waterpolo estatal.

El CNG, que va afrontar el partit sense pressió davant del quart classificat de la lliga, va desplegar el seu propi joc, imposant-se en el primer quart (1-3). Els locals, que van saber aprofitar els errors granollerins, van recuperar terreny, capgirant el marcador amb un 6-4 al descans. Tot i que es va mantenir la distància, la segona part va estar molt igualada, tancant el lluminós amb el 13-10 definitiu.

D’aquesta manera, el CN Granollers finalitza la seva tercera temporada consecutiva a la 1a Divisió Estatal, situant-se a mitja taula, és a dir, en 7a posició (32 punts), amb 9 victòries, 9 derrotes i 4 empats; amb una bona actuació de l’equip durant la campanya, que tot i començar amb un rendiment irregular, va afrontar la segona part a l’alçada de les expectatives inicials.

“Ha estat una lliga en què hem anat de menys a més. Una primera volta complexa signada per modificacions en l’equip que va generar inestabilitat, tant en l’estructura interna com en el rendiment de l’equip. En canvi, a la segona volta, amb l’equip ja estabilitzat i funcionant amb continuïtat, ens ha permès victòries a domicili davant el Rubí, Molins i La Latina, és a dir, segon, tercer i cinquè respectivament, amb les que va quedar en evidència que l’objectiu d’ocupar el terç superior de la classificació estava plenament justificat en base a la qualitat de la plantilla”. Amb aquesta valoració positiva, l’entrenador Pablo Quattrocchio es mostra satisfet amb l’evolució i resultat final de l’equip.

Per altra banda, cal destacar els resultats d’aquest cap de setmana, on el cadet va guanyar al Barcelona (10-7), el benjamí va perdre per la mínima davant el Santa Eulàlia (3-4), l’aleví A va caure amb l’Horta (1-3) i va empatar amb el Sant Adrià (2-2)