Bona actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers a la quarta jornada de la Lliga de Figures infantil i aleví de natació artística, que va tenir lloc el passat dissabte 27 d’abril al CN Reus Ploms. Les granollerines van mantenir el nivell en aquesta darrera cita de la temporada, restant ara a l’espera de la publicació oficial de la classificació general (mitjana de les quatre jornades de lliga).

En aquesta última etapa de Lliga, el CNG va classificar 10 nedadores entre les 20 primeres de la taula en categoria infantil, on hi van prendre part un total de 153 nedadores. Valeria Parra va ocupar el primer lloc, seguida per Regina Casino, segona; 5è lloc per Irene Garrido; 6è per Clàudia Solé; 9è per Mireia González; 11è per Carla Oliva; 13è per June Retana; 14è per Alice Gallardo; 16è per Antònia Prat; i 18è per Ariadna Conesa.

Pel que fa a les alevins, d’entre un total de 127 participants, el CNG va estar present en les primeres posicions amb Aitana Navarro, 2a; Saioa Nogales, 3a; Carla Lorenzo, 5a; Jana Francisco, 9a; Olivia Rodríguez, 14a; i Erica Bosch, 17a.

El CNG se sent molt satisfet pels resultats d’aquesta temporada en la Lliga de Figures, valorant molt positivament l’evolució de les nedadores, que ja es preparen per a afrontar la recta final de la campanya amb la voluntat d’assolir amb èxit els darrers objectius, com els Campionats d’Espanya d’Estiu.