3 punts per la victòria davant l’Horta. 1 punt per l’empat davant el Colegio Brains. En aquesta doble jornada que l’equip absolut del Club Natació Granollers va disputar a casa, aquest cap de setmana, es van sumar 4 valuosos punts que fan que el CNG se situï en la segona posició (10 punts) del grup A de 1a Divisió Estatal, desmarcant-se dels seus seguidors més propers que sumen 6 punts. Del lideratge, que l’assumeix el Rubí, només el separen 2 punts.

Va ser dissabte 12 de desembre a les 16:15h, que el CNG va rebre a un dels seus rivals més directes, l’Horta. Del matx, el guanyador en sortiria reforçat i així va ser. Ho van aconseguir els homes de Tomas Bruder que, en un partit molt igualat, va encarar el joc defensiu i ofensiu per poder vèncer l’equip visitant per un ajustat però meritori 9-8.

Diumenge 13 de desembre a les 9:45h, va ser el torn per al Colegio Brains de Madrid, que arribava penúltim de la classificació, i que amb l’empat a 7 a Granollers va escalar dues posicions. Un mal partit pels granollerins, que tot i fer bona feina en defensa,  van estar desconcentrats ofensivament, sense saber trobar el gol. Fins i tot, en el l’últim atac podria haver aconseguit el gol de la victòria, i no va poder ser, tancant el matx amb la sensació d’haver deixat escapar dos punts que l’haguessin permès coliderar la classificació.

Ara, els absoluts es preparen per dissabte 19 de desembre, quan visitin la piscina del CN Premià, que només ha disputat dos partits en aquesta temporada, empatant ambdós. Els absoluts del Club lluitaran per seguir sumant punts i aconseguir el liderat de grup.

Granollers 9 – Horta 8
Parcials: 2-1, 1-1, 4-4, 2-2
Gols: Josep Colominas (3), Joel Bertran (2), Albert Tarrés (2), Josep Puig (1), Marc Tarrés (1).
Vídeo de l’streaming del partit: https://www.youtube.com/watch?v=vkcGPnXc5vk

Granollers 7 – Brains 7
Parcials: 2-2, 3-0, 1-3, 1-2
Gols: Josep Colominas (2), Carlos Riesco (1), Gerard Valero (1), Josep Puig (1), Gerard Troyano (1), Daniel López (1).
Vídeo de l’streaming del partit: https://www.youtube.com/watch?v=TVZSxhzvXgA