L’equip absolut del Club Natació Granollers no va poder aconseguir fer-se amb el partit que va disputar el passat 19 d’octubre a Rubí, davant de qui va acabar caient per 12 gols a 10. Una derrota que situa el CNG en 11a posició de la classificació de 1a Divisió Estatal, on durant aquestes primeres tres jornades està acabant de definir el seu joc amb un equip que va començar la lliga totalment renovat.

A Rubí, el CN Granollers pràcticament va signar la seva sentència a la primera part, quan els locals van aprofitar el desordre en la defensa contrària per a aconseguir un parcial de 7-3, que els hi va permetre agafar avantatge i deixar que el CNG anés a remolc durant la resta de partit. Tot i així, al descans, amb un 8-6 al marcador, la remuntada es veia possible. A la represa, però, tot i que el joc granollerí va millorar en tots els aspectes, els homes de Tomas Bruder no van acabar d’empastar el camí de la victòria, del qual venia arrossegant el desgavell del primer període.

Dissabte 26 d’octubre, a les 16:15h, el CNG rep al UE Horta, quart classificat, amb una victòria, un empat i una derrota, la darrera per la mínima davant el CN Molins de Rei, que és el primer classificat.

CN Rubí 12 – CN Granollers 10
Parcials:
7-3, 1-3, 2-1, 2-3
Gols:Marc Tarrés (3), Albert Tarrés (2), Josep Puig (1), Gerard Troyano (1). Todd Howard (1), Magí Salvà (1) i Daniel López (1).