L’equip absolut femení del Club Natació Granollers ha encaixat aquest dissabte 27 d’octubre a casa, una derrota (8-11) davant el CN Martorell, rival directe davant l’objectiu d’aconseguir ser primeres de grup. L’equip visitant va aconseguir un avantatge de 0-3 durant el primer període que el Club no va ser capaç de recuperar a la resta del partit. No obstant així, les d’Ana Copado van lluitar fins al final, acabant el partit amb bones sensacions.

Amb aquesta derrota, el Martorell se situa primer de grup, deixant el Granollers en segon lloc, però amb molta força per recuperar el liderat. El proper partit enfrontarà el CNG amb l’Hospitalet, tercer, en un altre partit clau per estar a dalt de la classificació, que tindrà lloc el proper 10 de novembre.

Pel que fa a la resta de categories, l’absolut B ha guanyat per 5-15 davant el Mataró B, Horta i Granollers han empatat a 7 a la categoria Cadet femenina mentre els cadets masculins han aconseguit una sonada victòria davant l’Olot (2-18). Els Infantils A han guanyat al Geieg (5-14), i l’Infantil B ha perdut per la mínima davant l’Atlètic Barceloneta (11-12). Finalment, l’Aleví B ha estat derrotat pel terrassa per 13-6.